Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

O Robert Zemeckis επιστρέφει με το “FLIGHT”



    O Robert Zemeckis θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς που έχει αυτή τη στιγμή το Χόλιγουντ, έχοντας γράψει και σκηνοθετήσει καταξιωμένες ταινίες, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και εισπρακτικό επίπεδο. Forrest Gump, “Ο Ναυαγός”, “Επιστροφή στο μέλλον” και το “Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ” είναι μερικές μόνο από τις ταινίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει.
   Όταν πριν μερικά χρόνια λοιπόν δήλωσε ότι οι live action ταινίες δε τον ενδιαφέρουν πλεόν κι ότι επιθυμεί να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη τεχνική του motion capture (βλέπε Polar Express) πολλοί ήταν οι θαυμαστές του που απογοητεύτηκαν. Μετά από δώδεκα χρόνια και τρεις ταινίες γυρισμένες με αυτή τη τεχνική, ο Ζemeckis αθετεί το λόγο του και επιστρέφει για καλή μας τύχη στο πατροπαράδοτο live action.



    Στη ταινία FLIGHT ο Denzel Washington υποδύεται ένα πιλότο που απο θαύμα καταφέρνει να προσγειώσει ένα αεροπλάνο με μηχανική βλάβη. Ενώ αρχικά τον αντιμετωπίζουν σαν ήρωα, μυστικά και αποκαλύψεις θα τον βάλουν στη θέση του υπεύθυνου για την παρ’ολιγον τραγωδία.
    Το τρέιλερ είναι λίγο μετέωρο και άνευρο και δυστυχώς δε συναντά τις προσδοκίες για μια τόσο αναμενόμενη επιστροφή. Ωστόσο το εκλεκτό καστ που συμπεριλαμβάνει τον John Goodman και τη Melissa Leo αλλά και οι μαγικές ικανότητες του Zemeckis εγγυώνται ενός καλού αποτελέσματος.



(τρέιλερ της ταινίας)

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/o-robert-zemeckis-flight-video.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN