Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων



     Ένα νέο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινημ/φου πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στη χώρα μας.

     Ο λόγος για το Διεθνές Ψηφιακό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ιονίων Νήσων, που διεθνώς θα είναι γνωστό σαν Ionian International Digital Film Festival με την συντομογραφία IIDFF.

   Ένας νέος Πολιτιστικός Θεσμός στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που ανήκει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και θα γίνεται κάθε χρόνο το διάστημα 15/9-22/9 στην Λευκάδα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

   Στόχος είναι να δώσει βήμα στους κινηματογραφιστές και να προβάλλει έργα της σύγχρονης ψηφιακής εποχής νέων δημιουργών συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη και προώθηση Πολιτιστικών και Τουριστικών δραστηριοτήτων της ευρύτερης περιοχής του Ιονίου, της χώρας μας καθώς επίσης και της Μεσογείου γενικότερα.

   Το όραμα του Φεστιβάλ είναι να γίνει το σημείο πολιτιστικής συνάντησης και ο κόμβος δικτύωσης όλων των κινηματογραφιστών του κόσμου. Είναι πιστοποιημένο απο το IMDB (Internet Movie Data Base qualified), την μεγαλύτερη Διαδικτυακή Βάση Κινηματογραφικών Ταινιών στον κόσμο και η υποβολή συμμετοχής των ταινιών στο Φεστιβάλ θα γίνεται ηλεκτρονικά μέτω του Withoutabox, που ανήκει στο IMDB και αποτελεί την διεθνή ηλεκτρονική πύλη δικτύωσης περίπου 350.000 κινηματογραφιστών με περισσότερα απο 5000 φεστιβάλ παγκοσμίως.


Περισσότερα εδώ


Δημήτρης Γιομελάκης, http://www.redalert.gr 22-04-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN