Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Hot Hot Hot


   Η Πρεσβεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, στo πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Εορτής του Λουξεμβούργου, και σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη Ελλάδος, διοργανώνει την προβολή της ταινίας Ηot Ηot Ηot της Beryl Koltz την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στις 21:30 στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού του Λουξεμβούργου και την υποστήριξη του Εθνικού Οπτικοακουστικού Κέντρου του Λουξεμβούργου(CNA)

 Λίγα λόγια για την ταινία

   Ο Ferdinand είναι υπάλληλος στη Fish Land, το κέντρο νερού στο διεθνές συγκρότημα αναψυχής Worlds Apart, όπου εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σαράντα ετών, μικρόσωμος και φαλακρός, ένας μοναχικός, αγχώδης και εσωστρεφής άνθρωπος, απόλυτα αφοσιωμένος στο πάθος του για τα ψάρια.
   Η εμμονική ύπαρξη του Ferdinand όμως αναστατώνεται και έρχονται τα πάνω κάτω την ημέρα που η Fish Land κλείνει για έξι μήνες για ανακαίνιση. Έτσι μεταφέρεται σε ένα άλλο τμήμα του συγκροτήματος, το φινλανδο-τουρκικό σπα, το οποίο είναι απόλυτα προσανατολισμένο στην απόλαυση της σάουνας και των ατμόλουτρων.
   Ο Ferdinand βρίσκεται ξαφνικά μέσα σ’ έναν κόσμο γύμνιας, αισθησιασμού, χαλάρωσης και απελευθέρωσης… εν ολίγοις, όλων όσα φοβάται.
   Το HOT HOT HOT είναι το καθυστερημένο ταξίδι προς την πρωτοβουλία ενός επιφυλακτικού ανθρωπάκου που αργά αλλά σταθερά μαθαίνει να ανοίγεται στις απολαύσεις της ζωής.
   Πρόκειται για μια πολύχρωμη όσο και ευαίσθητη απεικόνιση ενός κόσμου ανάμεσα στην προσποίηση και την αυθεντικότητα, το «κανονικό» και το ιδιότυπο.
   Είναι μια ταινία για το σώμα, το γυμνό και των έρωτα και την αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου.

Τόπος προσέλευσης:
ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ ΛΑΪΣ
Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136
(Μετρό Κεραμεικός)
Τ. (210) 36 09 695, (210) 36 12 046
contact@tainiothiki.gr
www.tainiothiki.gr

Η είσοδος στο θερινό κινηματογράφο Λαΐς είναι από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου Ταινιοθήκης της Ελλάδος:
Ισμήνη Χλιόβα-Μπιτζάνη: 210 3612046,(εσωτ. 0119) isminicb@gmail.com
Φαίδρα Παπαδοπούλου: 210 3612046 (εσωτ. 0119) phaedrapap@tainiothiki.gr΄


(τρέιλερ της ταινίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN