Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οι Θάντερκατς στη μεγάλη οθόνη

 


    Για όσους υπήρξαν λάτρεις της σειράς κινουμένων σχεδίων Θάντερκατς (Thundercats), (όπως εγώ για παράδειγμα :-) ) σίγουρα θα χαρούν με την ακόλουθη είδηση.
   Οι αγαπημένοι μας Θάντερκατς παίρνουν σάρκα και οστά, και έρχονται στη μεγάλη οθόνη.
    Και για να θυμίσουμε ποιοί είναι οι Θάντερκατς , ή και να ενημερώσουμε τους νεότερους:
   Αποτελούσαν αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985.

   "Οι Θάντερκατς είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη της Θαντέρα. Μετά την έκρηξη της Θαντέρα, οι Θάντερκατς φεύγουν στο διάστημα αναζητώντας νέο πλανήτη για να εγκατασταθούν, αλλά ο στόλος τους δέχεται επίθεση από τους εχθρούς τους, τα Μεταλλάγματα από τον πλανήτη Πλάνταρ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα σκάφη τους εκτός από τη ναυαρχίδα. Σε αυτή βρίσκεται το ξίφος των οιωνών το οποίο έχει το μάτι της Θαντέρα που αποτελεί την πηγή δύναμης των Θάντερκατς. Ο Τζάγκα που είναι ο μεγαλύτερος όλων, αναλαμβάνει να οδηγήσει το σκάφος στην Τρίτη Γη, ενώ οι υπόλοιποι Θάντερκατς, η Τσιτάρα, ο Τάιγκρα, ο Πάνθρο, ο Γουάιλικατ, η Γουάιλικιτ, ο Σναρφ και ο έφηβος άρχοντας των Θάντερκατς, ο Λάιονο, μπαίνουν σε χρονοκάψουλες για να αποφύγουν τη φθορά του χρόνου, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Τζάγκα πεθαίνει.

   Οι Θάντερκατς τελικά φτάνουν στην Τρίτη Γη, αλλά ο χρόνος δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Λάιονο, ο οποίος παραμένει έφηβος αλλά σε σώμα ενήλικου. Ταυτόχρονα φτάνουν στην Τρίτη Γη και τα Μεταλλάγματα. Η έλευση των δύο αυτών φυλών στον πλανήτη δεν περνάει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους κατοίκους και ιδιαίτερα από τον δαιμονικό Μάμρα, μια μούμια-μάγος, ο οποίος με τη βοήθεια των Μεταλλαγμάτων και άλλων μοχθηρών δυνάμεων θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους Θάντερκατς, ώστε να σταματήσει την κυριαρχία τους στην Τρίτη Γη."

   Το μακιγιάζ της ταινίας είναι εκπληκτικό και οι ήρωες της ταινίας  μοιάζουν να έχουν βγει από τη σειρά κινουμένων σχεδίων.
    Οι παλιότεροι θα απολαύσουν την ταινία ενώ οι νεότεροι σίγουρα θα λατρεύσουν  αυτή την δυνατή περιπέτεια που αναμένεται να βγει εντός του 2012 στις κινηματογραφικές αίθουσες.
   Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μπραντ Πιτ, ως τον αρχηγό των Θάντερκατς, τον Χιου Τζάκμαν, ως Τάιγκρα, τον Βιμ Ντίζελ ως Πάνθρο, την Ούμα Θέρμα ως Τσιτάρα.
  Οπότε περιμένοντας μπορούμε να πούμε... Thundercats hooooo!!!!!!!!!!!!


(όχι κανονικό τρέιλερ, δημιουργία από καλλιτέχνη, υποστηρικτή της σειράς)



el.wikipedia.org
www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN