Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο Γέρος και η Θάλασσα

   Άλλη μια κινηματογραφική βιογραφία για τον Άντονι Χόπκινς.. Μετά τον Ρίτσαρντ Νίξον, τον Πάμπλο Πικάσο και τον Άλφρεντ Χίτσκοκ, που υποδύεται τώρα στο "Hitchcock", το οποίο γυρίζεται αυτή την εποχή, θα υποδυθεί τώρα και τον διάσημο συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουέι στο "Hemingway & Fuentes" την ταινία που πρόκειται να γυρίσει ο Άντυ Γκαρσία.
   Η ταινία θα αφηγείται τη φιλική σχέση του συγγραφέα με τον καπετάνιο Γκρεγκόριο Φουέντες, τον άνθρωποπου τον ενέπνευσε να γράψει το "Ο γέρος και η θάλασσα". Τον Φουέντες θα υποδυθεί ο Γκαρσία ενώ μαζί τους θα είναι και η Αννέτ Μπένινγκ, η οποία θα υποδυθεί τη Μαίρη Γουέλς Χέμινγουέι, τρίτη σύζυγο του συγγραφέα.
   Ο Άντυ Γκαρσία εκτός από το ρόλο του Γκρεγκόριο Φουέντες, έχει και την σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει μαζί με την ανηψιά του συγγραφέα Χίλαρυ.
   Τα οικονομικά έξοδα της ταινίας έχει αναλάβει ο Edward Walson της «Sunrider Productions», εταιρεία η οποία ήταν πίσω από το «City Island» του Andy Garcia, ενώ ο αμερικανός ηθοποιός θα συμμετέχει φυσικά και στην παραγωγή με την δική του εταιρεία CineSon.
   Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.





"Καθημερινή" 18-05-2012
http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN