Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Χολυγουντιανή παραγωγή από...την Άρτα

 
     Αύριο Παρασκευή 01/06/2012, στο "Σινέ Παλλάς" της Άρτας, ο Skoumas (κατά κόσμο Γιώργος Παπανικολάου), παρουσιάζει την πρώτη του ταινία, με τίτλο "The Designer".
     Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που μεγάλωσε και ζει στην Άρτα. Είναι ένας καλλιτέχνης πολυδιάστατος, αφού φωτογραφίζει, γράφει μουσική, φτιάχνει videos, είναι προγραμματιστής και επίσης γράφει διάφορα σενάρια και κείμενα. Ένας καλλιτέχνης που του αρέσει η αλήθεια, η ελευθερία και σαφώς η τέχνη.
   Η ταινία είναι μια ταινία δράσης μικρού μήκους (διάρκεια 32 λεπτά) που διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στην Άρτα. Είχε μηδενικό κόστος σε ηθοποιούς, υποδομές, στούντιο κ.λπ. Όπλα του σκηνοθέτη ήταν μόνο η κάμερά του (μια Canon 550 D) , ένα laptop, οι φίλοι του και το μεράκι του.
   Μέσα από την ταινία αυτή, όπως λέει ο ίδιος, δίνει μια διαφορετική εικόνα της πόλης του, με άρωμα "Hollywood" (Οι διάλογοι της ταινίας είναι στην αγγλική γλώσσα).
   Οι ηθοποιοί της ταινίας είναι ερασιτέχνες μεν, ταλαντούχοι δε.  Ο Νίκος Παύλου, ο Κώστας Μπόβολος , η Νίκα Παπαζώη καθώς και ο ίδιος ο Γιώργος , πραγματικά δίνουν με την ερμηνεία τους τον καλύτερό τους εαυτό. Το σενάριο και το μοντάζ είναι του Skouma.
 
(τρέιλερ της ταινίας)

http://vimeo.com/31320886 (άλλη διεύθυνση για το τρέιλερ)

http://www.skoumas.net/
https://www.facebook.com/www.skoumas.net?ref=ts
http://www.thedesignermovie.com/#about
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/video_31.html#more

5 σχόλια:

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN