Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νάουσας




Δημιουργία Τώρα!
Δυο λέξεις, τεράστιο νόημα! Σε μια περίοδο απογοήτευσης, κατήφειας και μιζέριας απαντούμε στις προκλήσεις των καιρών με αισιοδοξία, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας δημιουργεί τώρα πολιτισμό και ανάπτυξη.
Το σινεμά είσαι εσύ! Στη ματιά σου! Σ' αυτό που θες να ψιθυρίσεις ή να ουρλιάξεις. 229 σκηνοθέτες από 49 χώρες κάνουν σινεμά και μας καλούν να συμμετάσχουμε σε ένα ονειρικό ταξίδι στη μαγεία των εικόνων.
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας θα διεξαχθεί στο διάστημα από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 στους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. Εξαιρετικές δημιουργίες από όλο τον κόσμο, προβολές 3D ταινιών, σεμινάρια, εκδηλώσεις για τα παιδιά, διημερίδα για τη σχέση πολιτικής και κινηματογράφου, εκθέσεις φωτογραφίας και μοντέρνας τέχνης, street art ζωντανές δημιουργίες, συναυλίες, αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο, θεατρική παράσταση για παιδιά, δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις συνθέτουν το πρόγραμμα μιας μοναδικής γιορτής του πολιτισμού και της δημιουργίας με δωρεάν είσοδο για όλους.
Για το Δελτίο Τύπου και δημοσιογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Συνδεθείτε μαζί μας
Web: http://www.niff.gr
Twitter: http://www.twitter.com/naoussa_fest
Facebook: http://www.facebook.com/naoussafilmfestival
Youtube: http://www.youtube.com/naoussafest
Dailymotion: http://www.dailymotion.com/naoussa_film_fest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN