Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Πρεμιέρα KinderDocs για όλη την οικογένεια Κυριακή 5/2 ώρα 12.30, Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Αθήνα




     Η δωδεκάχρονη Βίλντε προπονείται σκληρά για να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει στον διαγωνισμό ενός θεαματικού νορβηγικού χορού που απαιτεί δύναμη και δεξιοτεχνία. Καθοδηγούμενη από τον δάσκαλό της, ασκείται στην ισορροπία και τα ακροβατικά μέσα στην υπέροχη νορβηγική φύση, σε δάση, καταρράκτες, βουνά και κοίτες ποταμιών. Η Βίλντε αγαπάει τη φύση και λατρεύει τον παππού της, που της μιλάει για το νόημα της ζωής: να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να είσαι δεμένος με την οικογένεια και τους φίλους σου.







     Το αγαπημένο δέντρο της εντεκάχρονης Φιλίν είναι μια γιγαντιαία αιωνόβια βελανιδιά στο δάσος. Σκαρφαλώνει πάνω της και αγναντεύει τον κόσμο. Με τον μεγεθυντικό φακό, ανακαλύπτει τον πλούτο της ζωής που φιλοξενεί η βελανιδιά. Στις εξορμήσεις της, η νεαρή φυσιολάτρισσα λατρεύει να παρατηρεί τα δέντρα, αλλά προβληματίζεται για αυτά που βλέπει να κόβονται. Πώς γίνεται μέσα σε μια στιγμή να κόβεται ένα δέντρο που χρειάστηκε τόσα χρόνια για να μεγαλώσει, που φιλοξενεί και τρέφει τόσα ζώα και έντομα; Η Φιλίν καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει τη βελανιδιά και το δάσος της.

    Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση και βιωματικό εργαστήριο με θέμα τους σπόρους και καλεσμένους την Ελλήνα Χριστοδουλάρη, και την Ηρώ Μπενεσαϊα από το Πελίτι Αθήνας καθώς και την Δέσποινα Τζιουβάρα, Υπεύθυνη σχεδιασμού των παιδαγωγικών προγραμμάτων της Οργάνωσης Γη. 



Τιμή εισιτηρίου: 3€ (παιδιά) 6€ (ενήλικες)
Όλες οι ταινίες KinderDocs προβάλλονται με ελληνικούς υποτίτλους.


Διοργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια KinderDocs:
Δήμητρα Κουζή - Kouzi Productions
T: +30 210 7219 909
 | Κ: +30 694 6060 862
info@kinderdocs.com | www.kinderdocs.com

Προπώληση: Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138, Τηλ.: 210 3453111
ΠΕΜ & ΚΥΡ 10.00-18.00,
 ΠΑΡ & ΣΑΒ 10.00-22.00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN