Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids @ Danaos Cinema





Μάρθα και Νίκι & Χάρτινες Πτήσεις 
Κινηματογράφος Δαναός
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Φεβρουάριου, στις 16.00 
Αυτό το Σάββατο ξεκινούν οι προβολές του Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids στον κινηματογράφο Δαναό που μέχρι τον Μάρτιο θα γεμίζουν τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων μας με ντοκιμαντέρ και ταινίες μυθοπλασίας που απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης.

Το Σάββατο προβάλλεται το ντοκιμαντέρ Μάρθα και Νίκι που διηγείται την ιστορία των δυο κοριτσιών που το 2010 έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές πρωτάθλημα Street Dance στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη φορά που δυο κοπέλες έγιναν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο hip hop κατακτώντας το ανδρικό άβατο. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει διαδραστική παρουσίαση hip hop με τον χορογράφο Νίκο Αράπη.

Την Κυριακή θα μας συντροφεύσει η ιστορία του μικρού Ντύλαν, ενός αγοριού από την Αυστραλία, που έχει πάθος με τις πτήσεις και τα «χάρτινα αεροπλανάκια» . Η ταινία Χάρτινες Πτήσεις αφηγείται τη σχέση γιου και πατέρα που μεταλλάσσεται αλλά και τις προσπάθειες του νεαρού Ντύλαν να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάρτινων Αεροπλάνων στην Ιαπωνία. Μετά την ταινία θα ακολουθήσει εργαστήριο οριγκάμι σε συνεργασία με το yeti toys.

Με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και των πρεσβειών της Σουηδίας, της Ολλανδίας, των ΗΠΑ, της Νορβηγίας και του Νορβηγικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών:  Μάρθα και Νίκι  &   Χάρτινες Πτήσεις

Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των προβολών του Φεστιβάλ στον κινηματογράφο Δαναό μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ώρα προβολών: 16.00
Τιμή εισιτηρίου: 6€ (μειωμένο 4€)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN