Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εργαστήριο για την ταινία μικρού μήκους από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης




Εργαστήριο για την ταινία μικρού μήκους από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

     Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου 2017 θεματικό εργαστήριο δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους, που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.
     Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι εισηγητές παρουσίασαν στοιχεία από την ιστορία του κινηματογράφου ενώ ανέλυσαν σχετικά τα εκφραστικά μέσα (πλάνα, γωνίες λήψεις, κινήσεις κάμερας, φακοί), τα εμπλεκόμενα επαγγέλματα, το σενάριο, τα διάφορα στάδια παραγωγής, τη διανομή των ρόλων, το γύρισμα και την τελική επεξεργασία εικόνας και ήχου (μοντάζ-μιξάζ).
     Στο τέλος του εργαστηρίου με τη βοήθειά τους δημιουργήθηκε ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο «Η θέση», την οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο κανάλι της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης στο youtube στη διεύθυνση https://youtu.be/S6O96z0x6Lk.
     Στο εργαστήριο και την ταινία συμμετείχαν οι: ΤΣΟΝΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΛΕΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΑΤΣΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΖΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΙΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΘΗΝΑ, ΓΩΓΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και ΧΑΡΗ - ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
     Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης για την παραχώρηση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης», στους εισηγητές – σκηνοθέτες Νίκο Γιαννόπουλο και Γιάννη Βολιώτη και βέβαια σε όσες και όσους συμμετείχαν.
















Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο facebook και το twitter για να ενημερώνεστε εγκαίρως για το πρόγραμμα προβολών και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN