Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

CAPITOL 3D CINEMA: Νέος κινηματογραφικός προορισμός στο κέντρο της πόλης (έναρξη 5/9/2013)




  Το Capitol 3D Cinema φιλοδοξεί να γίνει ο νέος κινηματογραφικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας. Λίγα μέτρα μακριά από το Πεδίον του Άρεως και τον σταθμό Βικτώρια, στο νέο εμπορικό κέντρο Capitol Mall (που στεγάζεται το μοναδικό μουσείο αυτοκινήτου) το Capitol 3D Cinema θα προβάλλει από το φθινόπωρο του 2013 τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς: ποιοτικά blockbusters, επιλεγμένα cartoon, βραβευμένες και φεστιβαλικές ταινίες, σπάνια ντοκιμαντέρ κ.α. σε 3D αλλά και 2D προβολές.
   Την λειτουργία του κινηματογράφου έχει αναλάβει η εταιρεία Δ. & Κ. Γούναρης Ο.Ε. (που ειδικεύεται στα θερινά σινεμά) η οποία στοχεύει να διαφοροποιήσει το Capitol από τα υπόλοιπα σινεμά του κέντρου, προσελκύοντας νεανικό κοινό και θεατές με απαιτήσεις από τις τεχνολογικές συνθήκες προβολής.

   Το μεγάλο πλεονέκτημα του Capitol 3D Cinema είναι το κορυφαίο σύστημα XPAND 3D, που σε σχέση με τα απλά 3D των υπολοίπων κινηματογράφων παρέχει τέλεια φωτεινότητα και διαύγεια εικόνας, γιατί πολώνει την εικόνα «τοπικά» στο γυαλί του θεατή και για αυτό τον λόγο παρέχει τη δυνατότητα σε κάποιον εάν επιθυμεί, να ξεκουράσει τα μάτια του χωρίς να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από την αγαπημένη του ταινία.
   Τα πρωτοποριακά αυτά «ενεργά» γυαλιά της XPAND λειτουργούν με μπαταρία και θεωρούνται εξαιρετικά στον ψηφιακό κινηματογράφο. Πολλά διεθνή φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως το Φεστιβάλ Κανών, χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, ενώ λόγω του υψηλού κόστους τους δεν αποτελούν συχνή επιλογή των πολυσινεμά.

   Το Capitol 3D Cinema, προσφέρει αυτήν την μοναδική εμπειρία στο ελληνικό κοινό, μόνο με 8 ευρώ εισιτήριο, σε αντίθεση με τα απλά 3D που χρεώνονται στα υπόλοιπα σινεμά, περισσότερο από 10, συχνά και 12 ευρώ. Το εισιτήριο για τις 2D προβολές στο Capitol 3D Cinema είναι 7 ευρώ, ενώ υπάρχει μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές, παιδιά, συνταξιούχους άνω των 65, άνεργους και ΑΜΕΑ με μόνο 6 ευρώ για όλες τις παραστάσεις 2D, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
   Για τον χειμώνα σχεδιάζονται στο Capitol 3D Cinema διάφορα πρωτοποριακά event που θα ανακοινωθούν εγκαίρως. Προς το παρόν εκτός από τις κανονικές ώρες προβολής έχουν σχεδιαστεί οικογενειακά κυριακάτικα πρωινά με προβολές cartoon μόνο με 5 ευρώ (το οικογενειακό πακέτο).
   Η πρόσβαση στο Capitol 3D Cinema αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να το επισκεφτεί κανείς. Με είσοδο από Ιουλιανού και από 3η Σεπτεμβρίου ο σταθμός αυτοκινήτων του Capitol Mall χωρητικότητας 800 θέσεων, έχει δημιουργηθεί σε επτά υπόγεια που καταλήγουν με ασανσέρ στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Capitol 3D Cinema. Το parking λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα και κάνει την πρόσβαση ιδανική για όλους, ενώ κοστίζει μόνο 3 ευρώ επιδεικνύοντας το εισιτήριο του κινηματογράφου.
   Φυσικά, από μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία δεν μπορεί να λείπουν οι αντίστοιχες «προμήθειες». Στο Old Fashioned Snack Bar του Capitol 3D Cinema, που βρίσκεται στον 3ο όροφο δίπλα στα εκδοτήρια εισιτηρίων, θα βρείτε ολόφρεσκο και τραγανό popcorn φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο μαζί με μεγάλη ποικιλία snack, αναψυκτικά, μπύρες κ.α.
   Για το ακριβές πρόγραμμα και τις ώρες προβολής τηλεφωνείστε στο 210 8210038 ή επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/CineCapitol
_______
Capitol 3D Cinema, Ιουλιανού 33-35 & Γ’ Σεπτεμβρίου 74-78, Capitol Mall (Σταθμός Βικτώρια), 210 8210038, Γενική Είσοδος 7€, Προβολές 3D 8€, Φοιτητικά –Παιδικά –Συνταξιούχοι άνω των 65 –Άνεργοι , ΑΜΕΑ 6€ και για 3D 7€, Οικογενειακό Πρωινό Κυριακής (ελάχιστο 3 άτομα) 5€. Σύστημα 3D XPAND, Dolby Dig SR. Άνετο Parking στο υπόγειο του κτηρίου μόνο με 3€. Ειδικές προσφορές και πληροφορίες στο www.facebook.com/CineCapitol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN