Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Νταίζυ Ντακ


 

   Στις 07/06/1940 κυκλοφορεί για πρώτη φορά το κινούμενο σχέδιο της Ντίσνευ "Mr Duck Steps Out" . Επρόκειτο για ένα κινούμενο σχέδιο μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία Τζακ Κινγκ, σενάριο του Καρλ Μπαρκς και παραγωγή Γουώλτ Ντίσνεϋ. Το κινούμενο σχέδιο αυτό χαρακτηρίζεται από την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Νταίζυ Ντακ
   Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Ντόναλντ επισκέπτεται την νέα του αγαπημένη, για το πρώτο τους γνωστό ραντεβού. Όμως κάποια στιγμή στην πορεία, ο χρόνος που έχουν μεταξύ τους διακόπτεται από την "εισβολή" των ανιψιών του Ντόναλντ, Χιούη, Λιούη και Ντιούη, που έχουν ακολουθήσει τον θείο τους και ξεκάθαρα ανταγωνίζονται μαζί του προκειμένου να κερδίσουν την προσοχή της Νταίζυ.
   Ανίψια και θείος χορεύουν διαδοχικά με τη Νταίζυ στους ρυθμούς του τζίτερμπαγκ (παραλλαγή του σουινγκ), προσπαθώντας ο ένας να ξεφορτωθεί τον άλλο.
   Αυτή η ταινία μικρού μήκους του Ντόναλντ, ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες που γύρισε την εποχή αυτή λόγω της χρήσης μοντέρνας (τότε) μουσικής, αλλά και των σουρρεαλιστικών καταστάσεων που διαδραματίζονται στη διάρκειά της . Μετά από αυτή την ταινία καθιερώθηκε η ιδέα μιας μόνιμης αγαπημένης για τον Ντόναλντ. Όμως η Νταίζη δεν είχε τόσο συνές εμφανίσεις όσες αυτός.




Mr Duck Steps Out (ολόκληρο)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN