Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Hotel Transylvania



   Καλώς ορίσατε στο Ξενοδοχείο "Τρανσυλβανία"  το πολυτελές, πέντε πασσάλων, θέρετρο του Δράκουλα,  όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ζουν και να περνούν καλά, ελεύθερα να είναι τα τέρατα που είναι, χωρίς να τα ενοχλούν οι άνθρωποι.
   Σε ένα σπέσιαλ σαββατοκύριακο ο Δράκουλας έχει προσκαλέσει μερικούς από τους καλύτερους φίλους του -  τον Φρανκενστάιν και τη γυναίκα του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, την οικογένεια του Λυκάνθρωπου και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Δράκουλα, Μέιβις. 
   Το να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει όλα αυτά τα τέρατα είναι ένα παιχνιδάκι για τον Δράκουλα. Τα βρίσκει όμως σκούρα, όταν εμφανίζεται ένας νεαρός ταξιδιώτης στο ξενοδοχείο του, ένας άνθρωπος, ο Τζόναθαν. Και αυτό γιατί τώρα ο Δράκουλας, ως υπερπροστατευτικός πατέρας, πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εμποδίσει το ειδύλλιο που δημιουργείται ανάμεσα στο νεαρό ταξιδιώτη και την κόρη του.
  Στους βασικούς ρόλους, τις φωνές τους δίνουν ο Άνταμ Σάντλερ ως Δράκουλας, η Σελένα Γκόμεζ ως Μέιβις και ο Άντυ Σάμπεργκ ως Τζόναθαν.
  Η σκηνοθεσία είναι του Γκέντυ Ταρτακόφσκυ.  Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 28/9 αλλά στη χώρα μας θα το δούμε από 06/12. 



τρέιλερ της ταινίας



http://www.welcometohotelt.com/ (η ιστοσελίδα της ταινίας)
Hotel Transylvania (σελίδα facebook )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN