Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο Ισπανόφωνος Κινηματογράφος Κινείται





  

   Ο μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός σύλλογος Alma Libre με έδρα την Κομοτηνή, ο οποίος αποτελείται από άτομα όλων των ηλικιών που αγαπούν τη Salsa, to Tango Argentino και άλλους χορούς της Λατινικής Αμερικής, για δεύτερη συνεχή χρόνια, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής και υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, επαναλειτουργούν το θερινό κινηματογράφο του Δήμου Κομοτηνής με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Νοητικής Υστέρησης «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ».


   Με τον τίτλο «Ο Ισπανόφωνος Κινηματογράφος Κινείται», οι θερινές προβολές διαρκούν 15-18 Ιουλίου, στον Θερινό Κινηματογράφο του Δ. Κομοτηνής (αυλή Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε., Ν. Πλαστήρα 6).

   Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης, που θα παρέχει τη δυνατότητα προσωπικής συνδρομής και ενίσχυσης για τη στήριξη της συνέχισης των προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης, Άθλησης και Ψυχαγωγίας των ΑΜΕΑ νοητικής υστέρησης.

     Η έναρξη του αφιερώματος τέθηκε, το Σάββατο 14 Ιουλίου, με μια βραδιά Αργεντίνικου Ταγκό (milonga), στις 9.30 το βράδυ, στην αυλή της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε.


Προβαλλόμενες ταινίες:




















Διοργάνωση:

Πολιτιστικός Σύλλογος Alma Libre
Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής


Υπό την αιγίδα των:

Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα
Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας


Με την ευγενική υποστήριξη των:

Welcome Stores Τζεβελεκίδης
ΒΕΡΓΙΝΑ
Ανδρεάδης Κωνσταντίνος
Katsikakis DESIGN
Café Bar & More El Clasico


Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ της Θράκης
R CHANNEL ΘΡΑΚΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=e9s6Ag6MbTM

Μαίρη Ναζαρετιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN