Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 03/12 ώρα 20.00 | To Φεστιβάλ της Δράμας ταξιδεύει στην Καλαμάτα





ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ




TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Festival | 2017 | GR | 120’


ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


οι βραβευμένες ταινίες του φετινού Φεστιβαλ έρχονται στην Καλαμάτα 

20:​00 | Baba Yaga | Είσοδος ελεύθερη


    Το φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους της Δράμας σαραντάρισε φέτος και παραμένει αδιάλειπτα, η πόλη των μικρομηκάδων, ο τόπος που δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού όλοι οι δημιουργοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το μεγάλο αριθμό συμμετοχών στη διοργάνωση, όσο και από την προσέλευση κοινού και κινηματογραφιστών.
    65 ελληνικές ταινίες διαγωνίστηκαν φέτος για τα βραβεία. Η θεματολογία που απασχόλησε τους δημιουργούς είχε να κάνει κυρίως με το θάνατο και τη διαχείρισή του, την ανεργία, την οικονομική κρίση και πώς επηρεάζει διάφορες πλευρές της ζωής, τα γηρατειά, το ζήτημα της έμφυλης ταυτότητας και βέβαια τις ανθρώπινες σχέσεις.
    Να θυμίσουμε πως μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης (Χρυσός Διόνυσος) ανακηρύχθηκε ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος για το «Play» του, ενώ τον Αργυρό Διόνυσο απέσπασε ο Δημήτρης Νάκος για το «Κατάψυξη».
    Στις 3/12 στο Baba Yaga οι φίλοι της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις βραβευμένες ταινίες του φετινού Φεστιβάλ Δράμας και να έρθουν σε επαφή με το έργο καταξιωμένων δημιουργών και ανερχόμενων καλλιτεχνών που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.
    Το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, μετά την φετινή, επιτυχημένη 40η διοργάνωση του, «κάνει στάση» στην Καλαμάτα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Baba Yaga, προβάλλοντας με ελεύθερη είσοδο τις βραβευμένες ταινίες του φετινού ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN