Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Theater of Life @ CineDoc

Theater of Life

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19.30  // Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών 
Η ιστορία του φημισμένου σεφ Μάσσιμο Μποτούρα  ο οποίος ίδρυσε το μοναδικό συσσίτιο Refettorio Ambrosiano για πρόσφυγες και αστέγους. Η ταινία καταγράφει πως τα περισσεύματα τροφίμων μετατρέπονται σε γαστρονομικές δημιουργίες, με την συμμετοχή των μεγαλύτερων σεφ του κόσμου, όπως των Ferran Adrià, Alain Ducasse, Mario Batali, René Redzepi, και Gastón Acurio.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: https://vimeo.com/242529549

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Καναδά και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε».  Μετά την προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτ, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη («Μπορούμε») και τους ιδρυτές του Meat Pro, Στέλιο Μαστοράκο και Νίκο Κουφαλιώτη.  Θα προσφερθεί κρασί της Κάβας Μακρή.



Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19.30 στην Αθήνα (Γαλλικό Ινστιτούτο)
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00 στη Θεσσαλονίκη (Αίθουσα «Σταύρος Τορνές»)
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 19.30 στο Βόλο (Κινηματογράφος Αχίλλειον)
Κυριακή 16 & 17 Δεκεμβριου στις 16.00 στην Αθήνα (Κινηματογράφο Δαναό)

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ (Αθήνα), 5 ευρώ (Θεσσαλονίκη, Βόλος)

Για τις προβολές στην Αθήνα θα δοθεί μειωμένο εισιτήριο σε όσους φέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας της επιλογής τους (τιμή μειωμένου εισιτηρίου 3 ευρώ για το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών 13/12 και 5 ευρώ στον Κινηματογράφο Δαναό 16 & 17/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN