Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Προβολή ταινίας "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε" από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 30/06



   Ο Άλαν, ένα πολυταξιδεμένος συνταξιούχος που βαρέθηκε την καθημερινότητα του γηροκομείου, αποφασίζει την ημέρα των 100στων γενεθλίων του να «αποδράσει», πηδώντας απο το παράθυρο του δωματίου του, και να ταξιδέψει τον κόσμο, όπως ακριβώς είχε κάνει στα νιάτα του. Με την βοήθεια του Ιούλιου, ενός πρώην σταθμάρχη, και του Μπένυ, ενός αιώνιου φοιτητή, μπλέκεται άθελά του σε κωμικές καταστάσεις, προσπαθώντας να αποφύγει την «σύλληψη» και την επιστροφή στη ρουτίνα.

   Βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Jonas Jonasson, η ταινία αυτή αποτελεί ένα κινηματογραφικό διαμαντάκι, αντιπροσωπευτικό των σουηδικών κωμωδιών. Με έντονα στοιχεία μαύρου χιούμορ, πολλαπλές αναφορές σε ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα, αλλά και συνεχόμενες περιπλανήσεις στην σουηδική εξοχή, ο Herngren μας κάνει να ταυτιστούμε με τους χαρακτήρες του σε ένα τρελό ταξίδι προς το άγνωστο.

   Η ταινία έχει κερδίσει το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Διεθνή Φεστιβάλ του Chicago, της Florida και του Durben to 2014 και ήταν υποψήφια για το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Saturn το 2016, καθώς και για το  Όσκαρ Καλύτερου Makeup to 2016. 


τρέιλερ



ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε - Hundraåringen … [2014]

σκηνοθεσία: Felix Herngren
παίζουν: Robert Gustafsson, Iwar Wiklander
διάρκεια: 112 λεπτά

χώρος Προβολής – Καφέ Σινέ (δυτική παραλία Καλαμάτας)
ώρα Προβολής -- 21:30

είσοδος -- 4 ευρώ

είσοδος ελεύθερη -- Για νέους κάτω των 18 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN