Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

H αθέατη κοινότητα των καρκινοπαθών θεραπευτών του Nοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H αθέατη κοινότητα των καρκινοπαθών θεραπευτών του Nοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στην Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

   Το ντοκιμαντέρ «ΜΕΤΑΞΑ - ακούγοντας το χρόνο» του Σταύρου Ψυλλάκη, παραγωγής 2012, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης  την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.» και με την υποστήριξη του ίδιου του σκηνοθέτη.
Με αφετηρία γιατρούς και προσωπικό του αντικαρκινικού νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ που πάσχουν οι ίδιοι από καρκίνο, παρακολουθούμε αυτήν την ξεχωριστή ομάδα ασθενών καθώς συνεχίζουν να εργάζονται στο νοσοκομείο.
   Από το σοκ της πρώτης φοράς που το ακούει κάποιος, έως την εμπειρία του «... έμαθα να ακούω το χρόνο», ο καρκίνος από απειλή θανάτου γίνεται δάσκαλος ζωής γι’ αυτούς τους ανθρώπους, όχι μόνο προσθέτοντας χρόνια στη ζωή τους, αλλά και προσθέτοντας ζωή στα χρόνια τους.
   Ένα ακόμη ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ψυλλάκη («Άλλος δρόμος δεν υπήρχε», «Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν», «Ολυμπία»), για την υπαρξιακή κατάσταση του ανθρώπου όταν βρίσκεται σε οριακές καταστάσεις.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


τρέιλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN