Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Ντάφυ Ντακ



      
   Το Porky's Duck Hunt αποτελεί κινούμενο σχέδιο μικρού μήκους σε παραγωγή της Warner Bros. Cartoons, σκηνοθεσία του Tex Avery και το οποίο κυκλοφόρησε σε διανομή της Warner Bros στις 17/04/1937.
   Το κινούμενο αυτό σχέδιο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πόρκυ Πιγκ είναι αξιοσημείωτο για το ότι αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Ντάφυ Ντακ.
   Τόσο τη φωνή του Πόρκυ όσο και του Ντάφυ τις έκανε ο Μελ Μπλανκ.
   Μόλις ένα χρόνο μετά o Avery πραγματοποίησε μια έγχρωμη επανέκδοση του κινούμενου αυτού σχεδίου (ήταν ασπρόμαυρο αρχικά), με την ονομασία Daffy Duck & Egghead. Σε αυτό το κινούμενο σχέδιο ο Ντάφυ Ντακ έλαβε το όνομα που έχει μέχρι και σήμερα, ενώ το ρόλο του Πόρκυ τον είχε ένας άλλος χαρακτήρας που δημιούργησε ο Έιβερυ, ο Egghead. (ο οποίος αργότερα έγινε ο Έλμερ Φαντ).

Porky's duck hunt ( η ασπρόμαυρη έκδοση)
Porky's Duck Hunt (η έγχρωμη επανέκδοση του κινούμενου σχεδίου )



http://en.wikipedia.org/wiki/Porky%27s_Duck_Hunt

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ένα παπί που βγάζει προς τα έξω (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα (ειδικά με τις κρίσεις πχ απληστίας που τον έχουμε δει να εκδηλώνει σε κάποια κινούμενα σχέδια) με τέτοιο τρόπο όμως που δε μπορείς να μην τον λατρέψεις.

      Διαγραφή

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN