Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Χρηματοδοτική Καμπάνια για τη ταινία μικρού μήκους “Carnivore”



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/1/2014

Στηρίζουμε και δημιουργούμε Ταινίες Είδους στον Ελληνικό Κινηματογράφο

Ξεκινά η Χρηματοδοτική Καμπάνια για τη ταινία μικρού μήκους “Carnivore” (working title), σπλάτερ Ελληνικής Παραγωγής!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της χρηματοδοτικής καμπάνιας στη διαδικτυακη πλατφορμα Indiegogo (www.indiegogo.com) για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Carnivore” (working title). Η καμπάνια θα αρχίσει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και θα λήξει το Σάββατο 15 Μαρτίου διαρκώντας 60 ημέρες. Η διαδικασία είναι απλή: με ένα κλικ επιλέγει ο θεατής το ποσό που θέλει να προσφέρει στην ταινία (ξεκινάει από 1€) και μέσω paypal χρηματοδοτεί την παραγωγή της ταινίας.
         Μετά από ένα βραβείο στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας και συμμετοχή στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας αλλά και σε πληθώρα διακεκριμένων φεστιβάλ του εξωτερικού, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Βαβάτσης επιστρέφει με ακόμη μία ταινία με πολύ αίμα για τους θαυμαστές των σπλάτερ ταινιών. Η ταινία αποτελεί επίσημα την πτυχιακή εργασία του σκηνοθέτη, όντας τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Με όχημα την αγάπη του για τις ταινίες σπλάτερ , ο Δημήτρης Βαβάτσης επιδιώκει να μας εκπλήξει για ακόμα μια φορά με σκοπό να ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους.  Πρόκειται για μια ταινία εκδίκησης, από μια ομάδα ανερχόμενων κινηματογραφιστών, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν αρχες Απριλιου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στα περίχωρα της.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη ταινία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της ταινίας στο facebook: Carnivore Short Film.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγωγή της ταινίας και το σκηνοθέτη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις (ιδιότητα/ οργάνωση/διεύθυνση/εκτέλεση παραγωγής) Αγγελική Αγγελίδου (τηλ: 6984335805, email: aggie-cineouaaaa@hotmail.com, angeange@film.auth.gr ) και την Ιωάννα Πετειναράκη (τηλ: 6971643134), email: io.petinaraki@yahoo.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN