Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Silent Life

                                 

    Μετά το "The Artist", έχουμε άλλη μια ταινία για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Hollywood, από την Rudolf Valentino Productions αυτή τη φορά.
    Το "Silent Life" αποτελεί μια βωβή ταινία, μεγάλου μήκους, (όπως και το "The Artist"), που συνδυάζει το έγχρωμο με το ασπρόμαυρο, το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
   Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βλαντ Κοζλόφ (Vlad Kozlov), την οποία ολοκλήρωσε μετά από επτά χρόνια. (Ξεκίνησε το 2005 ως ασπρόμαυρο φιλμ μικρού μήκους με τίτλο "Ονειροπολήσεις του Ρούντολφ Βαλεντίνο" και κατέληξε ως μεγάλου μήκους). Ο Κοζλόφ συμμετέχει και στο σενάριο, μαζί με την Ξένια Γιάροβα (Ksena Jarova), ενώ έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως Ρούντολφ Βαλεντίνο. Για τον Κοζλόφ να αναφέρουμε επίσης ότι ηθελημένα δε μιλούσε για περίπου 20 χρόνια, αν και είχε επιτυχώς θεραπευτεί από μια διαταραχή της ομιλίας του
   Στο καστ της ταινίας να αναφέρουμε μεταξύ άλλων τη συμμετοχή της Ιζαμπέλλα Ροσσελίνι, στο ρόλο της Γκαμπριέλλα Γκουλιέλμι - Βαλεντίνο (μητέρας του Βαλεντίνο), της Γκαλίνα Γιόβοβιτς (μητέρα της Μίλα Γιόβοβιτς) ως Άλλα Ναζίμοβα και της συν-σεναριογράφου Ξένια Γιάροβα ως Νατάσα Ράμποβα (δεύτερη σύζυγος του Βαλεντίνο).

Υπόθεση 

   Το 1926, και ενώ ο Ρούντολφ Βαλεντίνο, το μεγάλο αστέρι της οθόνης, βρίσκεται σε περιοδεία, προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία "Ο Γιος του Σεϊχη", παθαίνει ξαφνική κατάρρευση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο New York Polyclinic.  Από τις εξετάσεις που του γίνονται διαπιστώνεται ότι πάσχει από σκωληκοειδίτιδα και γαστρικά έλκη. Παρά την επείγουσα εγχείριση που του γίνεται, αναπτύσσει περιτονίτιδα. Πέφτει σε κώμα, χάνοντας την επαφή του με την πραγματικότητα, ενώ παράλληλα βλέπει οράματα από το παρελθόν του στο Χόλυγουντ "σαν μια βωβή ταινία, που προβάλλεται σ΄ένα παλάτι ταινιών, την μαγική πύλη ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία, ανάμεσα στη ζωή και την αιωνιότητα".
   Γνωστός ανά τον κόσμο ως ο "Μεγάλος Εραστής" , ο Βαλεντίνο κυριαρχεί στην οθόνη ως εκθαμβωτικός και αρρενωπός "Σεϊχης" , οδηγώντας το γυναικείο κοινό του σε υστερία. Εκτός οθόνης όμως η ζωή του είναι μια αποτυχία, καθώς δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει ούτε τη δικιά του αυταρχική σύζυγο. 
    Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, ο Βαλεντίνο βρίσκει τον εαυτό του μόνο, εγκαταλειμμένο και χτυπημένο από την αρρώστια. Η Παμ, η κωφάλη βοηθός νοσοκόμα που φροντίζει τον σταρ, θα δείξει στον "Μεγάλο Εραστή" για πρώτη φορά στη ζωή του τι μπορεί να σημαίνει έρωτας.

Δείτε previews της ταινίας


Πηγές
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN