Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Moving Silence Festival 2012



    H βερολινέζικη πλατφόρμα Moving Silence και το Ινστιτούτο Ghoete, διοργανώνουν για δεύτερη φορά στην Αθήνα, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη βωβή εικόνα . Στα πλαίσια αυτού, μουσικοί από Αθήνα και Βερολίνο θα επενδύσουν ηχητικά βωβές ταινίες από σύγχρονους καλλιτέχνες.
    Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το C.A.M.P. (Contemporary Art Meeting Point) και θα γίνουν στο Ινστιτούτο Γκαίτε και στο C.A.M.P. (Ευπολίδος 4 & Απελλού 2, Πλατεία Κοτζιά), 21,23,24 και 26 Μαρτίου. (είσοδος ελεύθερη).
   Η πλατφόρμα κινηματογραφιστών και μουσικών Moving Silence ιδρύθηκε το 2009 στο Βερολίνο από τον μουσικό Marco Brosolo και τον κινηματογραφιστή Matthias Fritsch με σκοπό να συνδέσει τις ρίζες του κινηματογράφου με σύγχρονη αισθητική και νέες τεχνολογίες, αλλά και τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου καλλιτεχνών. Από το τέλος του 2009 μέλος της ομάδας έγινε η Αναστασία Χ, ως παραγωγός, συντονίστρια αλλά και μουσικός. Εκδηλώσεις της Moving Silence έχουν οργανωθεί σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. H moving silence παρουσίασε για πρώτη φορά κινηματογραφικές συναυλίες στην Αθήνα το 2010. 


    Για περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN