Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

2ο Διεθνές Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Αθηνών

Σάββατο 20 Ιανουαρίου – Kυριακή 4 Μαρτίου
Κινηματογράφος Δαναός
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ανοίγει αυλαία το Φεστιβάλ CineDoc Kids στον κινηματογράφο Δαναό με ιστορίες που απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.30, έως τις 4 Μαρτίου, ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύουν από τον αρκτικό βορρά ως την Ινδία και από τις ελβετικές Άλπεις στον πλανήτη Άρη!

Οι προβολές συνοδεύονται από βιωματικά εργαστήρια και παράλληλες δράσεις, που προσφέρουν σε παιδιά και νέους την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα θέματα των ταινιών όπως την Φυσική, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τις πολεμικές τέχνες, τον σχολικό εκφοβισμό ή να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του κινηματογράφου.

Δείτε το τρέιλερ του Φεστιβάλ: https://vimeo.com/250251300

  
ΤΑΙΝΙΕΣ 20 & 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.30 | Επιχείρηση Aρκτική | ηλικίες: 8+
Η Τζούλια και τα δίδυμα αδέλφια της μετακομίζουν με τη μητέρα τους σε μια μικρή πόλη του αρκτικού βορρά. Στην προσπάθειά τους να επισκεφθούν τον πατέρα τους, επιβιβάζονται κρυφά σε ένα ελικόπτερο όμως στη διαδρομή, το ελικόπτερο αλλάζει ξαφνικά πορεία..
Τρέιλερ: https://vimeo.com/250580650

Την προβολή θα ακολουθήσει κινηματογραφικό εργαστήριο με τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο.
Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας και του Νορβηγικού Κέντρου Κινηματογράφου και σε συνεργασία με το WWF Ελλάς.


ΚΥΡΙΑΚΗ 15.30 | Τραγουδώντας με τον Angry Bird | ηλικίες: 8+
Ένας Κορεάτης τραγουδιστής όπερας, με παρατσούκλι Angry Bird, ξεκινάει μια παιδική χορωδία στις φτωχογειτονιές της Πούνε, στην Ινδία. Απογοητευμένος από την έλλειψηστήριξης των γονέων, τους πείθει να τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά τους. 
Τρέιλερ: https://vimeo.com/248112477

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει μία ξεχωριστή εκδήλωση σε συνεργασία με τη διαπολιτισμική παιδική χορωδία POLYPHONICA. Τα παιδιά της χορωδίας θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μαζί με τους γονείς τους, εμπνευσμένα από την ιστορία του Angry Bird.
-
ΜΙΚΡΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ Smiley face
Σάββατο 27 Ιανουαρίου
Κινηματογράφος Δαναός
Ο Ρικ ονειρεύεται μια διαφορετική ζωή όπου δεν θα πέφτει συνεχώς θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές του και θα έχει έναν πιο δυναμικό πατέρα να τον στηρίζει.
-
ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΑΝΕΜΕΣΑ ΜΑΣ
Smiley face
Κυριακή 28 Ιανουαρίου
Κινηματογράφος Δαναός
Ο 16χρονος Γκάρντνερ είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στον Άρη. Όταν ταξιδεύει στη Γη, οι γιατροί τού απαγορεύουν να βγει από την καραντίνα διότι κινδυνεύει άμεσα η υγεία του.
-
ΧΑΙΝΤΙSmiley face
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
Κινηματογράφος Δαναός
Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Γιοχάνα Σπίρι, η Χάιντι μεγαλώνει στις Άλπεις μαζί με τον παππού της, σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία σε όσους βρίσκονται γύρω της.
Copyright 2017 • Cinedoc All rights reserved • Cinedoc list
Cinedoc Stisihorou 5, Athens 10674 Greece

Unsubscribe here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN