Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ, το οικολογικό θρίλερ του Λούι Ψυχογιός σήμερα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΕΝΑΡΞΗ AMERICAN FILM SHOWCASE ΑΘΗΝΑΣ

>> ΔΕΥΤΕΡΑ 9/10 στις 21:00 @ Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Ραγδαίος Αφανισμός / Racing Extinction (2015, 90’)
Σκηνοθεσία: Λούι Ψυχογιός
Πέντε χρόνια αφού απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ με τον συγκλονιστικό «Όρμο», ο Ελληνοαμερικανός Λούι Ψυχογιός επιστρέφει με το υπερφιλόδοξο «Racing Extinction». Αυτή τη φορά, επιστρατεύει μια χαρισματική ομάδα καλλιτεχνών, ακτιβιστών, επιστημόνων, περιβαλλοντολόγων και εφευρετών, προκειμένου να αποκαλύψει στον κόσμο το ρόλο των ανθρώπων στη μαζική εξαφάνιση των ειδών.
Χρησιμοποιώντας ριψοκίνδυνες μεθόδους και πρωτοποριακές τεχνικές, φέρνει στο φως ολέθριες πρακτικές, από το παγκόσμιο εμπόριο άγριας ζωής μέχρι την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των πετρελαϊκών εταιρειών, ικανές να οδηγήσουν στην εξάλειψη του 50% των ειδών του πλανήτη μέχρι το τέλος του αιώνα – κάτι που οι επιστήμονες περιγράφουν ως την έκτη μεγάλη περίοδο αφανισμού μετά τους δεινόσαυρους.

Το «Racing Extinction» είναι ένα συναρπαστικό οικολογικό θρίλερ με μοναδικές εικόνες ικανές να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Και, πάνω απ’ όλα, είναι μια απεγνωσμένη κραυγή που μας καλεί να αναλάβουμε άμεσα δράση, προκειμένου να διατηρήσουμε τη ζωή στον πλανήτη όπως την ξέρουμε – πριν να είναι πολύ αργά.
Παρουσία συντελεστών του American Film Showcase
Δείτε το trailer ΕΔΩ 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Δείτε όλο το πρόγραμμα του American Film Showcase: www.afsgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN