Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ο Κύριος Όβε (A Man Called Ove), από την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης



Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης 


σας προσκαλεί την


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017


και ώρα 20:30


στην προβολή της ταινίας




Ο Κύριος ΌβεA Man Called Ove



​​​​​​​​​​​​​​​Είσοδος-Εισφορά 3€


ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30




Υπόθεση


    Ο Όβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Έχει αυστηρές αρχές, σιδερένια πειθαρχία κι ελάχιστη κατανόηση. Παλιότερα ήταν ο διαχειριστής ενός οικισμού με όμορφα σπιτάκια και λιθόστρωτα μονοπάτια, αλλά όχι πια. Όταν δεν προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει, ο Όβε περνάει τη μέρα του παρακολουθώντας τους γείτονές του, μαλώνοντας και κάνοντάς τους συνεχώς υποδείξεις. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια λυπητερή ιστορία. Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Όβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία.



Λίγα Λόγια


Σουηδική δραματική κομεντί, του 2015 που διαρκεί 116 λεπτά.

    
    Ο Σουηδός σκηνοθέτης Χάνες Χολμ («Διακοπές στην Ελλάδα») μεταφέρει στο σινεμά το ομώνυμο best seller του Φρέντρικ Μπάκμαν, που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Η ταινία έσπασε ρεκόρ στα ταμεία της Σουηδίας, μπαίνοντας έτσι στο top-5 των πιο επιτυχημένων ταινιών όλων των εποχών.
    Μια ταινία που ξέρει να ισορροπεί σωστά πάνω στην γραμμή του χιούμορ και του δράματος, που κοιτάζει με ανθρωπιά και κατανόηση τους χαρακτήρες του και ξέρει πως οι άνθρωποι είναι κάτι παραπάνω από την εξωτερική εικόνα τους.
    Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και για Όσκαρ Μακιγιάζ & Κομμώσεων, ενώ έχει προβληθεί και βραβευτεί σε πολλά φεστιβάλ και διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.


Συντελεστές



Σκηνοθεσία : Hannes Holm
Σενάριο : Hannes Holm
Πρωταγωνιστές : Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg

Τρέιλερ Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.
Πρόγραμμα Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.


ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN