Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Προβολή ταινίας " Τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας" από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 06/08



   Μπερδεμένες ερωτικές ταυτότητες, χαριτωμένες παρεξηγήσεις, αισθηματικά παιχνίδια, υπέροχα φορέματα, ατσαλάκωτα κοστούμια, απαστράπτουσα μητροπολιτική ατμόσφαιρα και γεμάτο πονηρούς υπαινιγμούς χιούμορ: ιδού τα χαρακτηριστικά που έκαναν την πρώτη συνεργασία του δημοφιλούς διδύμου Ντόρις Ντέι - Ροκ Χάντσον όχι μόνο μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αλλά και μια αληθινή αποθέωση της ελαφρότητας, του τεκνικολόρ και της φινετσάτης κομεντί.




 Μια διακοσμήτρια κι ένας μουσικοσυνθέτης που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μοιράζονται μια νεοϋορκέζικη τηλεφωνική γραμμή, η οποία τους φέρνει σε διαρκή προστριβή. Όλα αλλάζουν όμως όταν εκείνος αποφασίζει να τη συναντήσει από κοντά και να τη φλερτάρει προσποιούμενος τον αφελή επαρχιώτη.



   Τεράστια επιτυχία στις μέρες της, αρκετή για να μεταμορφώσει από μόνη της τον Ροκ Χάντσον και την Ντόρις Ντέι σε αθάνατο κινηματογραφικό ζευγάρι, αφού συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλο, μεταμορφώνοντας τους στερεοτυπικούς ρόλους της σφιγμένης ξανθιάς και του ασυγκράτητου γόητα σε δυο απολαυστικούς χαρακτήρες σε μια ταινία που λάμπει με την «αθωότητα» που κρατούσαν ακόμη τα '50ς.
   Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου και προτάθηκε σε άλλες 4 κατηγορίες (καλύτερου γυναικείου και β’ γυναικείου, καλύτερης μουσικής και καλλιτεχνικής διεύθυνσης)


τρέιλερ της ταινίας




ΠΕΜΠΤΗ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ – PILLOW TALK [1959]

σκηνοθεσία: Michael Gordon

παίζουν: Rock Hudson, Doris Day, Tony Randall

διάρκεια: 102 λεπτά

Χώρος Προβολής – Καφέ Σινέ (δυτική παραλία Καλαμάτας)

Ώρα Προβολής -- 21:30

Είσοδος -- 4 ευρώ

Είσοδος ελεύθερη -- Για νέους κάτω των 18 ετών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN