Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

[ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ] Group therapy στη φυλακή + [ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ] Ένας τυφλός ταχυδακτυλουργός την Πέμπτη στο Exile Room!

ΠΕΜΠΤΗ 14/3 Exile Room ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ <<
20:00 Το Πείραμα / The Work (2017, 89’) 
Σκηνοθεσία: Τζάιρους ΜακΛίρι, Γκέτιν Άλντους

Καλώς ήλθατε στη φυλακή Φόλσομ, όπου μια φορά το χρόνο, φυλακισμένοι και εθελοντές περνούν τέσσερις ημέρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο ξορκίζοντας το θυμό τους. Άναρθρες κραυγές και ουρλιαχτά σκίζουν το λαρύγγι ανδρών που μοιάζουν περισσότερο με άγρια θεριά, γεμάτοι τατουάζ και αλυσίδες, καθώς εκφράζουν τη λύπη, τον πόνο και την οργή που έκρυβαν μέσα τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Είναι μια πραγματική αποκάλυψη να βλέπει κανείς σκληροτράχηλους εγκληματίες να ανοίγουν την καρδιά τους σε αγνώστους, χωρίς να κρύβονται πίσω από το περίβλημα που τους επέβαλλε η κοινωνία ή που έχτισαν μόνοι τους μέσα στα χρόνια. (περισσότερα)
Δείτε το trailer ΕΔΩ

*
 Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους 
* Είσοδος δωρεάν
22:00 Φουλ του Άσσου / Dealt (2017, 85')
Σκηνοθεσία: Λουκ Κόρεμ

Ένας από τους πιο φημισμένους μάγους της τράπουλας όλων των εποχών, ο 62χρονος Ρίτσαρντ Τέρνερ εντυπωσιάζει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο με τα θρυλικά ταχυδακτυλουργικά του κόλπα. Αυτό που οι θεατές δεν συνειδητοποιούν καν είναι ότι ο Ρίτσαρντ είναι εντελώς τυφλός, κάτι που κάνει τα επιτεύγματά του ακόμα πιο αξιοθαύμαστα. Το φιλμ του Λουκ Κόρεμ ακολουθεί την περιπετειώδη ζωή του, από την ταραγμένη παιδική του ηλικία μέχρι τη ριψοκίνδυνη ενασχόλησή του με κάθε είδους extreme sports, συνθέτοντας μια σπάνια ματιά στον κόσμο της σύγχρονης μαγείας αλλά και το πορτρέτο ενός χαρισματικού άνδρα που δεν επέτρεψε ποτέ στις αδυναμίες του να καθορίσουν τη ζωή του. (περισσότερα)
Δείτε το trailer ΕΔΩ

* Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους 
* Είσοδος δωρεάν


Οι ταινίες προβάλλονται στο πλαίσιο του American Film Showcase, το οποίο διοργανώνεται από την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και το Exile Room, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια (USC).

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: www.afsgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN