Σάββατο 7 Απριλίου 2018

"Χίλιες Φορές Καληνύχτα", στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης







Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης 


σας προσκαλεί την


Τετάρτη 11 Απριλίου 2018


και ώρα 20:30



στην προβολή της ταινίας



Χίλιες Φορές Καληνύχτα




Είσοδος-Εισφορά 3€



ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30






Υπόθεση


   Η Ρεμπέκα είναι μια από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο. Σε μια αποστολή τραυματίζεται επικίνδυνα κι έτσι η οικογένειά της της θέτει το δίλημμα: Η Ρεμπέκα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της δουλειάς και της οικογένειάς της. Εκείνη ορκίζεται στον άντρα της ότι δεν θα ταξιδέψει ποτέ πια σε εμπόλεμη ζώνη, παρόλα αυτά δυσκολεύεται να ζήσει μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή και όταν κάποια στιγμή της προσφέρεται μια δουλειά αποφασίζει να πάει να φωτογραφίσει καταυλισμό προσφύγων στη Κένυα.


Λίγα Λόγια

Νορβηγο-Σουηδική ταινία, που διαρκεί 114 λεπτά. 

    Όπως και στο καλύτερο του φιλμ, Χαβάη, Όσλο, ο Νορβηγός σκηνοθέτης Έρικ Ποπ πραγματεύεται την προσαρμογή ενός χαρακτήρα μετά από μια τραυματική εμπειρία.

    Ωστόσο, το 1.000 φορές καληνύχτα κινείται σε πιο γήινα μονοπάτια και η ηρωίδα, την οποία υποδύεται η Ζιλιέτ Μπινός, ελέγχει με ψυχραιμία το σωματικό και ψυχολογικό σοκ που της προκάλεσε η βομβιστική ενέργεια μιας γυναίκας που κλήθηκε να φωτογραφίσει σε μία από τις πολλές και φημισμένες επικίνδυνες αποστολές της, στην Καμπούλ του Αφγανιστάν. Βλέποντας την οικογενειακή ισορροπία να έχει διαταραχθεί σημαντικά, η Ρεμπέκα αποφασίζει να εγκαταλείψει το φωτορεπορτάζ στις εμπόλεμες ζώνες και να αφιερώσει χρόνο στον απογοητευμένο σύζυγο και τις κόρες που ανησυχούν, αν και εξακολουθεί να παλεύει με τον εαυτό της και παραδέχεται πως δεν έχει ταλέντο στην καθημερινότητα.



Τρέιλερ Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ
Πρόγραμμα Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.





ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN