Σάββατο 27 Μαΐου 2017

7o Micro μ Festival






7ο Micro μ Festival - Άνοιξαν οι συμμετοχές




     Το Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα  προς τους Έλληνες κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν φέτος στο φεστιβάλ.

   Το Micro μ, το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που προβάλλει δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις την ίδια μέρα ταυτόχρονα, φέτος δίνει το ετήσιο ραντεβού του σε ακόμη περισσότερες ελληνικές και διεθνείς αίθουσες.
Η έβδομη κατά σειρά διοργάνωση του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο  του 2017 θα προβάλλει τις  ταινίες που θα επιλεγούν, στο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού, το οποίο ζωντανά όπως κάθε χρόνο θα ψηφίσει για την αγαπημένη του.

   Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 7ο Micro μ Festival μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr) .

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 1η Ιουλίου 2017  

** Το βραβείο για τον νικητή σκηνοθέτη μεταξύ άλλων θα είναι και το ποσό των 1.500 ευρώ σε παροχή υπηρεσιών ή ενοικίαση εξοπλισμού για την επόμενη παραγωγή  του νικητή σκηνοθέτη, μία προσφορά της RGB Studios .



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN