Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Mr. Gaga @ CineDoc






     O Οχάντ Ναχαρίν είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Mr. Gaga, του Tomer Heymann. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη ζωή και το έργο του κορυφαίου ισραηλινού χορογράφου. H ταινία αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας που επαναπροσδιόρισε τη γλώσσα του σύγχρονου χορού.

Οχάντ Ναχαρίν 

   Ο Οχάντ Ναχαρίν είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο χαρισματικούς χορογράφους της εποχής μας. Ήταν μαθητής της Μάρθα Γκράχαμ. Οι χορογραφίες του είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο των μεγαλύτερων σύγχρονων Μπαλέτων. Ο Οχάντ Ναχαρίν έχει επινοήσει μια πρωτοποριακή «γλώσσα» κίνησης, που έχει ονομάσει Gaga. «Μας βοηθά να ακούμε το σώμα μας προτού του πούμε τι να κάνει» λέει ο ίδιος.

“The most exciting documentary for fans of edgier modern dance since Pina.” - Variety

Δείτε το τρέιλερ: https://vimeo.com/139907441

   Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την Καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Kατερίνα Κασιούμη και την χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη.

    Στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτο θα βρίσκεται το Food Truck με υγιεινά, τοπικά, βιολογικά σνακ, εμπνευσμένα από τα υλικά και την παράδοση της Εγγύς Ανατολής.

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ και σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Η ταινία προβάλλεται:

ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, 19.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 16.00 στον κινηματογράφο Δαναός

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN