Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

First Position στο CineDoc



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών 

Κάθε χρόνο, χιλιάδες νέοι χορευτές παίρνουν μέρος σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς μπαλέτου στον κόσμο, το Youth America Grand Prix, όπου οτιδήποτε λιγότερο από την τελειότητα δεν είναι αποδεκτό. Στον τελικό γύρο, εκαντοντάδες χορευτές αγωνίζονται για να κάνουν το όνειρο της ζώης τους πραγματικότητα και να διεκδικήσουν τις ελάχιστες υποτροφίες που απομένονται. 
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Bess Kargman, First Position, παρακολυθεί έξι από αυτούς τους χορευτές, κατά την διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας τους για τον διαγωνισμό, να παλεύουν με την εξάντληση, τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες της εφηβείας, με όπλο τη δύναμη της θέλησης.
Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό πορτρέτο μιας ομάδας εξαιρετικά προικισμένων νέων χορευτών, ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που συγκινεί με την επιμονή και το πάθος της νεότητας.
Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ!

H ταινία επαναπροβάλεται το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, το απόγευμα, στον κινηματογράφο Δαναός. Παρακαλώ επιβεβαιώστε την ώρα στο 210 6922655.

Mε ελληνικούς υποτίτλους | Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN