Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

19/2 Προβολή Ντοκιμαντέρ & Μουσικό αφιέρωμα στον Ξυλούρη



ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Με αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη από τη λυράρισα Γεωργία Νταγάκη συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ «Μια Οικογενειακή Υπόθεση» στον κινηματογράφο Τριανόν.
Από τις 19 Φεβρουαρίου 2015, ξεκινά η προβολή του ντοκιμαντέρ «Μια Οικογενειακή Υπόθεση» στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.
Την Πέμπτη 19/2, οι προβολές συμπληρώνονται με ένα μοναδικό ζωντανό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη από τη γνωστή κρητικιά λυράρισα Γεωργία Νταγάκη.
Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις κινηματογραφικές προβολές των 20.00 και των 22.00 και θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι θεατές και των δύο προβολών.
Το ντοκιμαντέρ «Μία Οικογενειακή Υπόθεση», που προβάλλεται από τις αρχές του χρόνου στις ελληνικές αίθουσες, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ FIPA στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας (κατηγορία «Μουσική και Θέαμα»).
Η ταινία ακολουθεί τρεις γενιές της οικογένεια Ξυλούρη που κρατούν ζωντανή τη μουσική παράδοση της Κρήτης και τη μεταφέρουν σε χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο. Με κεντρικούς χαρακτήρες τον Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), τα τρία παιδιά του που σπουδάζουν στη Μελβούρνη και τον πατέρα του, τον φημισμένο λυράρη Ψαραντώνη, η ταινία ακολουθεί την οικογένεια μέσα από επαγγελματικές προκλήσεις και δύσκολες προσωπικές αποφάσεις, και καταγράφει τη ζωή τους για διάστημα δύο ετών.
Στον κινηματογράφο Τριανόν, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί και το μοναδικό soundtrack «Μια Οικογενειακή Υπόθεση», μία συλλογή από live εκτελέσεις και πρωτότυπες ηχογραφήσειςτου Ψαραντώνη, του Ψαρογιώργη και της οικογένειάς του, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ.
Δείτε το τρέιλερ: https://vimeo.com/113471682
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ, οδός Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)
Τιμή ενιαίου εισιτηρίου: 7 ευρώ
Μια παραγωγή της Anemon, σε συμπαραγωγή με το  Ελληνικό Κέντρο Kινηματογράφου, τον ΟΤΕ TV, το ABC TV και τη ΝΕΡΙΤ. Με την υποστήριξη του προγράμματος MEDIA της ΕΕ. Διανομή υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN